Η εταιρεία YouSave ιδρύθηκε το 2017, με στόχο να λειτουργήσει ως ένα one shop stop στην εξοικονόμηση ενέργειας στην Ελλάδα.

Η συσσωρευμένη εμπειρία μηχανικών που προέρχονται από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, σε συνδυασμό με το θεσμικό πλαίσιο της χώρας που εναρμονίζεται στις απαιτήσεις της Ευρωπαΐκής Ένωσης, αποτέλεσαν έναυσμα για την δημιουργία ενός «κόμβου» που περιλαμβάνει υπηρεσίες ESCO, λύσεις με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας  και εξοικονόμηση ενέργειας. Η τελευταία – από φιλοσοφικής άποψης – αποτελεί ίσως την πιο αποδοτική «πηγή» ενέργειας, που έχει στη φαρέτρα του ο πλανήτης, για να αντιστρέψει την Κλιματική Αλλαγή. Αρκεί να κατανοήσει κανείς ότι για κάθε κιλοβατώρα που δεν καταναλώσαμε, δεν χρειάστηκε να παραχθούν τρεις κιλοβατώρες στην πηγή.

Κάθε φορά λοιπόν που οι μηχανικοί μας, προτείνουν μια λύση μόνωσης, αλλαγής τεχνολογίας, αλλαγής καυσίμου κλπ. οφελούνται όχι μόνο οι πελάτες της εταιρείας αλλά και η εθνική οικονομία και το περιβάλλον.

Εμείς το βλέπουμε ως το απόλυτο win-win!

0
Συνεργαζόμενοι Φορείς
0
Ενεργειακοί Επιθεωρητές
0
Αποκλειστικές Συνεργασίες

ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι σύμβουλοι εξοικονόμησης ενέργειας της YouSave αντιμετωπίζουν κάθε περίπτωση σφαιρικά, προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις με γνώμονα την οικονομική βιωσιμότητα του έργου.

Η YouSave συνεργάζεται με πληθώρα εξειδικευμένων οίκων του εξωτερικού καθώς και καθετοποιημένων εγχώριων βιομηχανιών, εξειδικευμένων ενεργειακών επιθεωρητών, εργολάβων και συνεργείων, με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον τελικό χρήστη.

Η YouSave ανήκει στον όμιλο HELLAGRO (www.hellagro.gr), είναι master dealer της ΚΕΝ Α.Ε. από το Φεβρουάριο 2017, και φιλοδοξεί να είναι ένα one-stop shop στην εξοικονόμιση ενέργειας στην Ελλάδα.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ